Τρίτη 21 Ιουλίου 2015

Οι υπεύθυνοι της αριστερής κατάντιας


Τις μεγαλύτερες ευθύνες για τη χυδαιότητα του ΣΥΡΙΖΑ φέρουν τα κάθε κομματικής βαθμίδας στελέχη του, που αυτή την ώρα τον βρίΖουν και διαφοροποιούνται.
Από τα κορυφαία Κωνσταντοπούλου, ΛαφαΖάνη κ.α. μέχρι την κάθε τελευταία επικεφαλής δημοτικής παράταξης και κυνηγό κρατικής θεσούλας με μηναίο μισθό αλλά και το κάθε τελευταίο μέλος τοπικής-νομαρχιακής οργάνωσης που είχε ονειρώξεις εξουσίας και παραγοντισμού.

Όλοι αυτοί ήξεραν πολύ καλά ότι παραβιάΖονταν οι αποφάσεις των συνεδρίων, έβλεπαν καθαρότατα με ποιους πάνε και ποιους αφήνουν ως κόμμα, έλεγαν κάθε φορά που τους γινόταν κριτική ότι θα συνεργαστούν ακόμα και με τον διάβολο για να ανατρέψουν τα μνημόνια. Μόνο που ο διάβολος δεν ήθελε ανατροπή των μνημονίων και της κατάστασης, απεναντίας, ήθελε να αποτελειώσει τη χώρα και αυτό ήταν γνωστό και οφθαλμοφανές σε όλους πλην των ρηχών στην πολιτική σκέψη και διόραση αλλά και των ιδιοτελών ανήθικων στελεχών της επενδυτικής αριστεράς.

Τώρα φυσικά δεν πρέπει να περιμένει κανείς από κανέναν από δαύτους, (οι οποίοι συνεχίΖουν να παίΖουν μαΖοχιστικά και εκνευριστικά τον ρόλο της κομματικής πατσαβούρας όπως κάνουν αναξιοπρεπώς εδώ και 3 χρόνια για να πετύχει ο καθένας τους στόχους και τις ονειρώξεις του), να πάρει πρωτοβουλία δημιουργίας άλλου κομματικού χώρου και άλλης κοινοβουλευτικής ομάδας.

Αλλά και να το κάνουν, πώς να τους εμπιστευτεί κανείς αφού είναι εξίσου υπεύθυνοι, ίσως και πιο υπεύθυνοι από τους άλλους για την κατάντια της αριστεράς, μιας και δεν είχαν ούτε το πολιτικό κριτήριο για να την προλάβουν και να διαφυλάξουν την τιμή της, ούτε τα κότσια, την πολιτική βούληση και την διάθεση να την αναχαιτίσουν.

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Μεταμοντέρνα Αριστερά

Ο όρος «Μεταμοντέρνος» (Post Modern) αφορά ουσιαστικά την τάση, προσπάθεια και προδιάθεση αποδόμησης – διάλυσης ουσιαστικά – όλου του «Μ...