Παρασκευή 17 Ιουλίου 2015

Ο Τσίπρας ομολογεί πράξεις εσχάτης προδοσίας σε βάρος της χώρας και του λαού


Του Δημήτρη Καζάκη

Πρέπει να είσαι μεγάλη λέρα για να θες να κυβερνάς γαλέρα. Κάπως έτσι αποφαίνεται ένα σύγχρονο νεοελληνικό γνωμικό. Κι έχει δίκιο. Ειδικά όσοι θέλουν να κυβερνούν την Ελλάδα σαν γαλέρα και τον λαό δεσμώτη σ” αυτήν. Το απέδειξε περίτρανα ο κ. Τσίπρας με τη συνέντευξη στη νεοχουντική ΕΡΤ.

Τέρμα τα κροκοδείλια δάκρια, τα δήθεν του καταπονημένου αγωνιστή, που τάχα έδωσε την υπέρτατη μάχη για τη χώρα του έναντι υπέρτερων δυνάμεων. Ούτε να πολεμούσε στο αλβανικό!

Η εικόνα ήταν διαφορετική. Ήταν η εικόνα της λέρας, που δείχνει τους κυνόδοντες και το καμουτσίκι στους δεσμώτες Έλληνες της γαλέρας. Και φυσικά, όπως συμβαίνει με κάθε λέρα, το ψέμα πήγε σύννεφο. Μάλιστα, μας είπε ότι ειναι μια κακή συμφωνία, που θα μας οδηγήσει σε μεγαλύτερη ύφεση, αλλά – που θα πάει – θα αναστηθούμε. Δείτε τι μας είπε μόλις βγήκε από το Eurogroup με τη συμφωνία:

«Τα μέτρα που περιλαμβάνει είναι τα μέτρα που ψηφίστηκαν στη Βουλή. Μέτρα που θα δημιουργήσουν αναπόφευκτα υφεσιακές τάσεις. Έχω όμως την αίσθηση, την πεποίθηση και την ελπίδα ότι τόσο το πακέτο το αναπτυξιακό των 35 δις ευρώ που καταφέραμε, η αναδιάρθρωση του χρέους, αλλά και η εξασφαλισμένη χρηματοδότηση για την επόμενη τριετία θα δημιουργήσουν την αίσθηση στις αγορές, στους επενδυτές ότι το grexit αποτελεί παρελθόν. Και αυτή η αίσθηση μπορεί να δημιουργήσει το κύμα των επενδύσεων που θα αντισταθμίσει τις υφεσιακές τάσεις.»

Τι μας λέει εδώ το καμάρι μας; Ό,τι τα μέτρα της συμφωνίας θα βυθίσουν ακόμη περισσότερο στην ύφεση την ελληνική οικονομία και κοινωνία. Η πρόβλεψη της ΕΕ σήμερα για την ύφεση της ελληνικής οικονομίας για το 2015 είναι τουλάχιστον πτώση 4%. Το τι θα γίνει από άποψη ανεργίας, αναδουλειάς και εξαθλίωσης, μπορεί εύκολα να το φανταστεί κανείς.

Πέμπτη 16 Ιουλίου 2015

Συνθηκολόγησαν στο χειρότερο πραξικόπημα εναντίον της πατρίδας και του ελληνικού λαού


Του Δημήτρη Καζάκη

Με 229 «ναι» από τα κόμματα της συγκυβέρνησης, τη ΝΔ, το Ποτάμι και το ΠΑΣΟΚ, έναντι 64 «όχι», πέρασε από την Ολομέλεια της Βουλής το νομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα μέτρα της συμφωνίας. Σημαντικές απώλειες μέτρησε ο ΣΥΡΙΖΑ, αφού 32 βουλευτές είπαν «όχι» (μεταξύ των οποίων τρεις υπουργοί) και 6 «παρών», ενώ η βουλευτής Καβάλας Αλεξάνδρα Τσανάκα απουσίαζε.

Η χειρότερη συμφωνία υποτέλειας και ξεπουλήματος των χρόνων του μνημονίου είναι γεγονός. Φυσικά με την απαραίτητη καταστολή, τα χημικά, τους προβοκάτορες και γενικά όλο το σετ όπως το ξέραμε από την εποχή του πρώτου μνημονίου.

Με τα δεδομένα της ψηφοφορίας αυτής, η κυβέρνηση Τσίπρα δεν έχει πια την δεδηλωμένη και είναι υποχρεωμένη να στηρίζεται στις ψήφους της δοσιλογικής αντιπολίτευσης. Όμως ο κ. Λαφαζάνης ενέδωσε στις πιέσεις και προχώρησε στην εξής δήλώση: «Την κυβέρνηση τη στηρίζουμε ολόθερμα για να εφαρμόσουμε το πρόγραμμά μας. Στηρίζουμε τον πρωθυπουργό, δεν στηρίζουμε το μνημόνιο. Δεν θέλουμε εκλογές, έχουμε κυβέρνηση εκλεγμένη και δυνατή.»

Προφανώς η κυβέρνηση είναι κάτι μεταφυσικό, όπως παραδείγμα ο Θεός, ο Αλλάχ, ή ο Βούδας. Άλλο λοιπόν η κυβέρνηση κι άλλο οι πολιτικές μνημονίου, εξαθλίωσης, ξεπουλήματος που εφραμόζει. Κι έτσι ο Λαφαζάνης βάζει πλάτη στην κυβέρνηση για να συνεχίσει ακάθεκτη στην μνημονιακή κατηφόρα με όλη την αγριότητα που συνεπάγεται για την κοινωνία.

Με ικανοποίηση και αλαζονία ο πρωθυπουργός μαριονέτα της Μέρκελ, Α. Τσίπρας, δήλωσε:»Δεν υπάρχουν αυτόχειρες βουλευτές να ρίξουν την αριστερή κυβέρνηση.» Τους ξέρει καλά. Για μια έδρα μπορούν να ξεπουλήσουν αρχές και πεποιθήσεις. Ψηφίζουν «όχι» με το μυαλό στα χιλιάρικα της βουλευτικής αποζημίωσης και τον κομματικό θώκο με ότι αργομισθία συνεπάγεται.

Ο έτερος Καπαδόκης, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος, σε παρέμβασή του, είπε ότι εάν σήμερα αυτή η κυβέρνηση πέσει δεν θα υπάρχει ελπίδα, ούτε για την Ελλάδα, ούτε για την Ευρώπη. «Η συμφωνία είναι προϊόν εκβιασμού, είναι συνθηκολόγηση, εάν δεν επικυρωθεί από τους βουλευτές της συγκυβέρνησης δεν θα υπάρχει ελπίδα για την Ελλάδα και για την Ευρώπη» τόνισε.

Καταλάβατε τι μέγας πατριώτης είναι; Αν χάσει αυτός την κουτάλα της εξουσίας χάθηκε η Ελλάδα. Και υπερήφανα μας δηλώνει ότι είναι ευάλωτος σε εκβιασμούς και συνθηκολογήσεις. Όπως οι εκάστοτε Τσολάκογλου, Λογοθετόπουλοι και Ράλληδες ταγματαλήτες. Ο Καμμένος δεν έχει καν το ηθικό ανάστημα ενός Κορυζή που εκβιαζόμενος να υπογράψει την συνθηκολόγηση της πατρίδας στους ναζί εισβολείς, αυτός προτίμησε να αυτοκτονήσει.

Πρόκειται για νέα ράτσα πολιτικών. Δεν ξέρουν τι σημαίνει υπερασπίζομαι την πατρίδα και τον λαό της. Αυτό που ξέρουν είναι από θώκους, οφίκια, ρεμούλες και ρουσφέτια. Ετοιμαστείτε για την χειρότερη χούντα που έχει βιώσει τα τελευταία χρόνια. Η πρώτη φορά αριστερά απέδειξε χθες ότι δεν το έχει σε τίποτε να ματώσει τις διαδηλώσεις, δηλαδή να χύσει αίμα.

Πάντως οφείλουμε να αναγνωρίσουμε ότι στο απίστευτο ξεζούμισμα που θα υφίσταται ο ελληνικός λαός, θα έχει σαν ελαφρυντικό το νομοταγές ΟΧΙ του Λαφαζάνη για το θεαθήναι. Και φυσικά για την εκτόνωση των ανόητων που τους πιστεύουν ακόμη.

πηγη

Τρίτη 14 Ιουλίου 2015

ΣΗΜΕΡΑ 14/7 ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ 15/7 ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ: ΑΝΕΝΔΟΤΟΣ ΜΕΧΡΙΣ ΟΤΟΥ ΑΝΑΤΡΑΠΕΙ ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ.

Για μια ακόμη φορά η Ελλάδα αντιμετωπίζει περίοδο Ιουλιανών. Ανάλογη με εκείνη του 1965. Τότε μέσα από 2 χρόνια κατευθυνόμενης πολιτικής ανωμαλίας οδήγησαν τον ελληνικό λαό στην επτάχρονη αμερικανοκίνητη χούντα των συνταγματαρχών.

Σήμερα, η κυβέρνηση Τσίπρα μαζί με τις δυνάμεις του γνωστού δεξιού κι αριστερού δοσιλογισμού οδηγεί τη χώρα σε νέα Ιουλιανά για να παγιωθεί το καθεστώς κατοχής της πατρίδας από τους Γερμανούς και τους Ευρωπαίους. Αν ολιγορήσουμε θα επιτρέψουμε την επιβολή μιας νέας δικτατορίας στην Ελλάδα. Μιας και τέτοιες αποικιοκρατικές συμφωνίες παράδωσης μιας ολόκληρης χώρας, επιβάλλονται στους λαούς μόνο με στυγνές δικτατορικές μεθόδους.

Το μόνο εμπόδιο είναι η μεγάλη πλειοψηφία του λαού που δεν τρόμαξε, δεν λύγισε και διατράνωσε το δικό της ΟΧΙ. Ήρθε αντιμέτωπη με ολόκληρο το καθεστώς που χρόνια τώρα βαραίνει την πατρίδα θανατερά. Ολόκληρο το σάπιο και τρισάθλιο καθεστώς πολιτικής, υποκουλτούρας, εξαγορασμένου ακαδημαϊσμού και κρατικοδίαιτης αρπαχτής δεν κατόρθωσε να τρομοκρατήσει τη μεγάλη πλειοψηφία του λαού.
Κι εκεί όπου απέτυχε η τρομοκρατία, κλήθηκε η Πέμπτη Φάλαγγα των νενέκων της αριστεράς για να ξεπουλήσει το αποστομωτικό ΟΧΙ του λαού. Ο Τσίπρας δεν είναι παρά ο Νταλέμα της Ελλάδας, ο Τσιριμώκος και ο Μητσοτάκης των παλιών Ιουλιανών σε πακέτο του ενός. Και σαν τέτοιος θα μείνει στην ιστορία.

Δευτέρα 13 Ιουλίου 2015

Έριξε την Κερκόπορτα κι αυτό δεν είναι πατριωτισμός αλλά απροκάλυπτη προδοσία


του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Σ αυτή τη διαδρομή της καθολικής κατάπτωσης και του απόλυτου εθνικού κατεξευτελισμού, η κοινωνία βομβαρδίστηκε με μια πρωτοφανή υπερδοσολογία τρόμου και απροκάλυπτων εκβιασμών, στα πλαίσια μιας καλά χορογραφημένης προσπάθειας με στόχο την παράλυση της οργής και της δυναμικής για πιθανή αντίστασή της.

Την ίδια στιγμή και παράλληλα με αυτή τη χυδαία προσπάθεια, μια ακόμη επιχείρηση – η δολιότερη όλων – καλούσε την κοινωνία «να σταθεί το πλευρό του δοκιμαζόμενου πρωθυπουργού της που μόνος μεταξύ λεόντων έδινε τη μάχη της εθνικής αξιοπρέπειας».

Χωρίς δεύτερη σκέψη, η παραπάνω συλλογιστική, είναι ότι πιο βρώμικο… ότι πιο άθλιο και ελεεινό έχει επιχειρηθεί, απέναντι σε μια κοινωνία πολλαπλά εξαπατημένη κι προδομένη από το πολιτικό της προσωπικό.

Η «ανάγκη στήριξης του δοκιμαζόμενου πρωθυπουργού» επιχειρήθηκε να εμφανιστεί ως πεμπτουσία της πατριωτικής στάσης, αλλά ως προς την ουσία της υπήρξε το πλέον ύπουλο και προδοτικό εξάμβλωμα όλων των εποχών.

Κάλεσαν την κοινωνία να στηρίξει «τον πρωθυπουργό της» ο οποίος...
σ ένα πολύωρο παζάρι με μια συμμορία μαφιόζων και εκβιαστών…

  • Δεν στήριξε την αξιοπρέπεια της χώρας του, αλλά παζάρεψε επικοινωνιακά τους όρους της καθολικής υποταγής της.
  • Δεν δικαίωσε το πολιτικό του πρόγραμμα και τις πολιτικές του δεσμεύσεις με τις οποίες υφάρπαξε την εμπιστοσύνη των πολιτών, αλλά τις εγκατέλειψε συνολικά προσχωρώντας ξεδιάντροπα στην πολιτική που η κοινωνία με την ψήφο της μόλις είχε ανατρέψει.
  • Ακύρωσε την ψευδαίσθηση της λαϊκής κυριαρχίας όπως αυτή κατεγράφη στο δημοψήφισμα της πρωτοφανούς πολιτικής εξαπάτησης, και επιστρέφει παραδομένος και ταπεινωμένος με την επικράτεια υποθηκευμένη και με τους χειρότερους όρους όλων των εποχών.


Η κοινωνία λοιπόν που την κάλεσαν να στηρίξει το «μαχόμενο ηγέτη της», θα βρεθεί από σήμερα το βράδυ κιόλας, αντιμέτωπη με ένα νέο πολύ πιο επώδυνο κύμα διακομματικής επίθεσης σε ότι απέμεινε όρθιο από την παρακαταθήκη των κεκτημένων της, και με μια επιχείρηση πλιάτσικου που θα σαρώσει τη χώρα από τη μία άκρη μέχρι την άλλη.

Αυτός ο πρωθυπουργός προσυπέγραψε την υποχρέωση της χώρας να παραδώσει τα πάντα στην κατοχή, για να μη της αμφισβητήσουν το «δικαίωμα» να παραμείνει στη φυλακή του κοινού νομίσματος. Ενός νομίσματος που πλέον καθίσταται μονάδα μέτρησης της φτώχειας του λαού της, και στην ανάμειξή του με το αίμα της κοινωνίας, χρησιμοποιείται ακόμη μια φορά ως στυλοβάτης του Ευρωπαϊκού τερατουργήματος των συμμοριών.

Αυτός ο πρωθυπουργός, προσυπέγραψε την πιο ταπεινωτική συμφωνία από την αποφράδα μέρα του Καστελόριζου, προσφέροντας στο συνταξιούχο το δικαίωμα σε «ανοικτή τράπεζα» ως αντιστάθμισμα για τα παιχνίδια των μεγάλων χρηματοοικονομικών ομίλων, και διασφαλίζοντας για λογαριασμό των συμμοριών, τα μεγαλύτερα φιλέτα του εθνικού πλούτου και δεκαετίες πρωτοφανούς ομηρείας που θα ανακυκλώνουν τον εκβιασμό, την υποταγή, και την αστείρευτη εθελοδουλεία.

Όχι… Αυτόν τον πρωθυπουργό σ αυτή τη βρώμικη αποστολή, δεν έχω «πατριωτικό καθήκον» να τον στηρίξω.

Η στήριξη ενός τέτοιου πρωθυπουργού, με το πακέτο της απόλυτης ταπεινωτικής συνθηκολόγησης που κουβαλά, συνιστά απλά και ξεκάθαρα, πράξη εθνικής προδοσίας.

Η Μεταμοντέρνα Αριστερά

Ο όρος «Μεταμοντέρνος» (Post Modern) αφορά ουσιαστικά την τάση, προσπάθεια και προδιάθεση αποδόμησης – διάλυσης ουσιαστικά – όλου του «Μ...