Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ!!!!


Της Ειρήνης Μαρούπας

Πολύ καιρό το σκέφτομαι κι όλο το αναβάλλω. Όχι μόνο να το γράψω αλλά και να το σκεφτώ. Αρχικά φουντώνω, μετά στενοχωριέμαι, μετά το καταπνίγω μην με πιάσει κατάθλιψη. Πώς κατάντησε η αριστερά που αγαπούσα και ψήφιζα και στην οποία έλπιζα κάποτε. Τέλος το ξεχνώ, μην και αηδιάσω και σιχαθώ όσα σήμαινε και συμβόλιζε η αριστερά. Αυτόν τον εξευτελισμό προσπάθησε στην προηγούμενη βουλευτική περίοδο, κι εξακολουθεί μετά μανίας να επιδιώκει, η δεύτερη φορά αριστερή κυβέρνηση.

Αλλά έφτασε η ώρα. Να ξεκαθαρίσουμε. Να τους τελειώσουμε. Να τους πετάξουμε με την βία από το μυαλό μας. Να ξεβρωμίσουμε το συναίσθημά μας. Να αποκαταστήσουμε τις αρχές και τις αξίες της αριστεράς από τους αντιδημοκρατικούς, αυταρχικούς, αγράμματους, αδαείς, ακαλλιέργητους, που χρησιμοποιούν την βία και τον αυταρχισμό.

Αυταρχισμό εμβαπτισμένο (νομίζουν), στις αριστερές ιδέες (που δεν είχαν ούτε είναι ικανοί να αποκτήσουν). ΑΡΑ ΘΕΜΙΤΗ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΗ, ΒΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟ ΚΑΘΟΤΙ ΑΜΦΟΤΕΡΟΙ, η βία και ο αυταρχισμός μπορούν να είναι και ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ. Και δεν είναι ικανοί να έχουν αριστερές ιδέες, ή να είναι πραγματικοί αριστεροί, εξαιτίας της απόλυτης ιδιοτέλειας που τους κατατρύχει ως κατάρα αυτοεξευτελισμού.Θά 'χετε παρατηρήσει, δεν μπορεί.....

Τους βουλευτές και τα στελέχη του Συριζα, που αυτοαποκαλούνται αριστεροί. Με την αυταρέσκεια του δήθεν προοδευτικού (άνωθεν εξ απονομής θείας!!). Βουλευτές που τεκμαίρεται ότι κοπιάζουν για το καλό της κοινωνίας και του ελληνικού λαού. Τεκμαίρεται επειδή πράγματι κοπιάζουν, πονάνε (κατά την προσφιλή τους έκφραση), ή έστω αγωνιούν για το μέλλον της Ελλάδας και των παιδιών μας; Μα πώς τολμάτε να ζητάτε έμπρακτες αποδείξεις αριστερής συμπεριφοράς; Αφού είναι αριστεροί, (επειδή επικαλούνται απλώς την έρμη αριστερά). Αυτό αρκεί.

Παραπλήθυναν. Και τους απαντώ καθημερινά πια. Στην τηλεόραση, στην δουλειά, στην ζωή μας που την κυβερνούν, άξεστοι, κι ανυπόληπτοι, με το σπαθί ξεθηκαρωμένο για αριστερό καβγά, ενώ διαλύουν την χώρα, (ό,τι τελοσπάντων είχε απομείνει από αυτήν). Ποιός τολμά να αμφισβητήσει την αυτονόητη και αυθύπαρκτη αριστεροσύνη τους; το μαχαιρωμένο και πονεμένο δίκιο τους; Αυτοί διαπραγματεύτηκαν. Τι κι αν το παρίσταναν για τα μάτια των ηλιθίων εξ ημών; τι κι αν ξέσκισαν το βροντερό και περήφανο ΌΧΙ του δημοψηφίσματος; τι κι αν πρόδωσαν τον ελληνικό λαό, μετατρέποντας το ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΟ ΟΧΙ ΜΑΣ ΣΤΟ ΕΘΕΛΟΔΟΥΛΟ ΝΑΙ ΤΟΥΣ, ξεπουλώντας την δημόσια περιουσία μας και τις ζωές μας; Με πόνο ψυχής σίγουρα. Και τους πιστεύω ότι πονάει η ψυχή τους όταν ψηφίζουν κι εφαρμόζουν τα χειρότερα μνημόνια. Γιατί αγωνιούσαν κι αγωνιούν. Αν θα επανεκλεγούν. Τι θα γίνει με την καρέκλα, με τον μισθό τον 10χίλιαρο που τους χρωστάει η ιστορία, η πορεία τους η αριστερή. Εννοείται ότι επικαλούνται, αλλά δεν νιώθουν, τον πόνο για την κοινωνία σε περίπτωση χρεωκοπίας. ΠΟΥ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ, μας είπαν, και οι αριστεροί. ΠΑΡΟΤΙ ΤΟΝ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΝ ΨΕΥΔΩΣ ΙΣΑΜΕ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΘΡΑΣΥΜΜΙΑ ΑΛΛΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΔΈΞΙΟΙ ΕΠΙ 6!!!!! ΣΥΝΑΠΤΑ ΕΤΗ!

Και ξέρω ότι αν δεν τους εξαφανίσουμε θα μας εξαφανίσουνε, ομνύοντας πάντα στην αριστερά που πούλησαν αντί ενός πινακίου φακής. Την αριστερά, με την οποία καμία σχέση δεν είχαν ούτε θα έχουν ποτέ. Απλώς την χρησιμοποίησαν για να καταλάβουν θέσεις, καρέκλες, εξουσία, χρήμα στην δική τους μόνο τσέπη.

Βουλευτές και στελέχη της κυβέρνησης Συριζα. Σε τηλεοπτικά μέσα ενημέρωσης. Τσιρίζουν, επιτίθενται, χλευάζουν, διεκδικούν το αλάθητο. ΕΝΩ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑ, ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ, ΚΑΛΟΥΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ Ν ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟ. Την ίδια ώρα που δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης στην Τζάκρη, υπουργό του Παπανδρέου, και αγκαλιάζονται με Μητσοτάκηδες και Θεοδωράκηδες ψηφίζοντας εξοντωτικά για τον λαό μέτρα, για το καλό μας.

Ποιός όμως και τι είναι ο φασίστας; είναι αυτός που υιοθετεί την συμπεριφορά της φασιστικής ιδεολογίας, την δεσποτική και αυταρχική συμπεριφορά, του ανώτερου είδους (αριστερού εν προκειμένω), που δεν ανέχεται αντίλογο ούτε καν διάλογο.

Αυτός έχει μετά βεβαιότητας δίκιο. Ό,τι κι αν πει, ό,τι κι αν κάνει. Είναι αριστερός. Όχι επειδή πιστεύει στην αταξική κοινωνία. Ούτε επειδή έχει διαβάσει κι ασπάζεται το κεφάλαιο του Μαρξ. Ούτε επειδή θέλει να παλέψει για το καλό του λαού. Για το δικό του το καλό. Επειδή, επιτέλους, από το περιθώριο όπου βρισκόταν, εξ ανάγκης αριστερός, άφραγκος, ανεπάγγελτος, και ωρυόμενος έναντι όποιου κατόρθωσε να προκόψει και να αποκτήσει αγαθά, βρέθηκε στο προσκήνιο, απέκτησε εξουσία και χρήμα, έτοιμος να πάρει το αίμα του πίσω για όσα δύσκολα μέχρι σήμερα πέρασε. Του το χρωστούσε η ζωή, η ιστορία, η αριστερή πορεία. Και θα του δώσει να καταλάβει.

Βουλευτές ανάλγητοι στον πόνο του ελληνικού λαού που σφαδάζει κάτω από την συριζαίικη λαίλαπα. Αδιάφοροι για το μέλλον της Ελλάδας. Αποφασισμένοι να θυσιάσουν την μάνα και τα παιδιά τους, (τόπε και ο Παναγούλης στον ίδιο τον Τσίπρα). Αρκεί να ζήσουν τον μύθο τους. Να κρατήσει το μεθύσι της εξουσίας όσο περισσότερο γίνεται. Να ζήσουν κι αυτοί, τώρα που τα κατάφεραν, την μεγάλη ζωή. Να γευτούν το μηνιαίο 10χιλιαρο που δεν είχαν ονειρευτεί. Αποφασισμένοι να ξεσκίσουν τον ελληνικό λαό με μέτρα χωρίς μέτρο και χωρίς σκοπό, που μας βουλιάζουν. Διότι οι δανειστές τρόικα, τετρατρόικα το απαιτούν. Αποφασισμένοι να χυδαιολογήσουν όποτε κι όσο χρειάζεται με όποιον τους αντιπολιτεύεται. Αρκεί η εξουσία να μείνει στα χέρια τους.

Φασισταριά το δίχως άλλο.

Και ηλίθιοι, ιδιώτες με την αρχαία έννοια (idiot για τους αγγλομαθείς αριστερούς). Το δίχως άλλο. Γιατί τόσα χρόνια που παριστάνουν τους αριστερούς, δεν φρόντισαν να μάθουν ποιός είναι ο φασίστας. Δεν φρόντισαν, δεν έμαθαν, και δεν κατάλαβαν ποτέ ότι φασίστας δεν είναι μόνον ο ακροδεξιός, ο υπερασπιστής μίας συγκεκριμένης ιδεολογίας. Αυτός που διαπνέεται από πίστη στην ανωτερότητα της φυλής του που την θέλει κυρίαρχη έναντι όλων των άλλων. Δεν πρόλαβαν, ενδεχομένως, γιατί ξεπουλούσαν τις αριστερές ιδέες γρήγορα κι εύκολα αντί ενός μισθού. Χωρίς καμιά ερινύα να τους κυνηγάει. Δεν ήταν στα αριστερά τεφτέρια οπυτε αυτή για να την μάθουν.

Φασίστας είναι κυρίως ο βλάκας. Αυτός που με απόλυτο τρόπο, αυταρχικό, καταπιεστικό και αυτάρεσκα δεσποτικό εννοεί να επιβάλλει την άποψη του. Χωρίς να επιτρέπει ο φασίστας να υποβληθεί η άποψή του στην βάσανο των επιχειρημάτων. Επειδή χαίρει ιδεολογικής αναμφισβήτητης;; ανωτερότητας. Ανωτερότητας που απαγορεύει παντελώς τον διάλογο. Την ευγένεια. Την εναλλαγή κι ανταλλαγή επιχειρημάτων. Και κυρίως απαγορεύει την σκέψη ότι κάποιος άλλος μπορεί να έχει δίκιο. Και συνεπώς και την δυνατότητα να διεκδικήσει αυτό.

Φασισταριά λοιπόν, αριστερά φασισταριά. Που θεωρούν θεμιτό το γκρέμισμα όποιας έννοιας κράτους δικαίου έχει απομείνει. Τα κοινωνικά και ατομικά δικαιώματα δεν χρειάζονται καν. Διότι αριστεροί καθορίζουν τις τύχες μας. Τα αεροδρόμια χαρίστηκαν. Οι πολλάκις ανακεφαλαιοποιημένες χρυσοπληρωμένες από τον ελληνικό λαό τράπεζες ξεπουλήθηκαν. Το δημοψήφισμα το αναποδογύρισαν επιχειρώντας να εξευτελίσουν την έννοια της άμεσης δημοκρατίας. Οι λαθρομετανάστες εισβάλλουν αθρόα.
Αλλά όλα αυτά τα κάνει αριστερή κυβέρνηση. Κι ευτυχώς!! που τα κάνει αριστερή κυβέρνηση. Το 'πε κι ο Κατρούγκαλος. Και μην τολμήσει κανείς να έχει αντίρρηση. Γιατί οι αριστεροί δεν επιτρέπουν αντιρρήσεις!!!!!

Φασισταριά που τους πρέπει η αντιμετώπιση που η ιστορία ανέκαθεν επεφύλαξε στους φασίστες!!!

πηγη

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

‘’ Ξεπουλημένα γουρούνια!’’

Δεν ανήκουν άραγε σ’ αυτό το χοιροστάσιο όλοι εκείνοι που για κάποια χρήματα ή για λίγη δόξα, για ένα πορτοφόλι, μια εσάρπα, μια κορδέλα, μετατρέπουν τις πεποιθήσεις τους σε άχυρα κάτω από τα πόδια των μεγάλων;

Εκείνοι, οι ακόμα πιο αξιολύπητοι, που για να απολαμβάνουν το προνόμιο της αργομισθίας ή για να φανούν κάπως πιο... λαμπεροί, μετατρέπονται σε αυλικούς, βαλέδες και παράσιτα στις παρακάμαρες των υπουργών ή στις τραπεζαρίες των πλουσίων;

Κι αυτός ο δημοσιογράφος που πουλάει την πένα του σε όποιον πληρώνει καλύτερα, αυτός ο χρονογράφος που γλείφει τις μπότες για να αφηγείται τάχα πώς τις γυαλίζουν, ο νταβατζής, ο ξερόλας γραφιάς, όλοι αυτοί οι τύποι, ξεπουλημένα γουρούνια.

Ξεπουλημένο γουρούνι
εκείνος ο γελωτοποιός που διατηρεί το κύρος του και κερδίζει το ψωμί του κάνοντας τον παλιάτσο μπροστά στο πλήθος,

Ξεπουλημένο γουρούνι,
εκείνος ο κλαψιάρης ποιητής που ζητιανεύει τι θα φάει - όχι τι θα πιει - στις επιτροπές και τα υπουργεία!

Ξεπουλημένα γουρούνια,
όλα εκείνα τα ανθρωπάκι…

Το όγδοο αμάρτημα...

Τα επτά θανάσιμα αμαρτήματα είναι γνωστά. Μας βοήθησε λίγο κι ο Φίντσερ στο Seven να τα εμπαιδώσουμε, λες και δεν τα γνωρίζουμε από τη μέρα που καταλαβαίνουμε τι παίζει σ΄αυτό το κόσμο. Αλαζονεία, οκνηρία, λαιμαργία, λαγνεία, απληστια, οργή, ζηλοφθονία. Νομίζω όμως πως είναι καιρός να μπει στη λίστα κι ένα άλλο διαχρονικό αμάρτημα, που κατά τη ταπεινή μου γνώμη είναι η μάνα όλων των υπόλοιπων.

Η απάθεια..

Κι είναι η μάνα, γιατί αυτή επιτρέπει στα υπόλοιπα να κόβουν βόλτες ανενόχλητα πάνω στη μίζερη αντίληψη της ζωής. Αν τα επτά θανάσιμα αμαρτήματα μπορούν ν΄ανοίξουν τη πόρτα για τη κόλαση, η απάθεια είναι αυτή που τους επιτρέπει να υπάρχουν, να δίνουν τη καθημερινή τους παράσταση στο θέατρο της παράνοιας που ονομάζεται ανθρώπινος πολιτισμός.

Ψάχνοντας τη λέξη απάθεια, βρήκα μια φράση που ειπε κάποιος άγνωστος. Η ανοχή συνίσταται από εννιά μέρη απάθειας κι ένα μέρος πουτανίστικης αγάπης.

Το 1964 μπροστά στο σπίτι της, η Κίτυ Τζενοβέζε δολοφονείται αγρια ενώ το δράμα παρακολουθούσαν α…

Η αλήθεια για το χρέος, το νόμισμα κι ένας Πίνακας όλο το «ζουμί»

του Όθωνα Κουμαρέλλα

Όλοι μιλούν για το νόμισμα, αλλά ελάχιστοι για το χρέος. Μιλούν για μέτρα μιας κάποιας ελάφρυνσης μέσω επιμήκυνσης, ή μείωσης των επιτοκίων, αλλά ουδείς βάζει το δάκτυλον επί των τύπον των ήλων.

Η αλήθεια είναι ότι και τα δύο -το ευρώ και το χρέος- είναι τόσο πολύ δεμένα μεταξύ τους, που εάν δεν απαλλαγούμε και από τα δύο ταυτό-χρονα, η πορεία προς την τελική καταστροφή είναι προδιαγεγραμμένη και αναπόδραστη.

Ποια είναι η αιτία, που μας είπαν, ότι προκάλεσε τη συνεχιζόμενη για επτά χρόνια «κρίση»;

Η υπερχρέωση της χώρας, που οφείλονταν στη «σπάταλη» ζωή μας και την «άρνησή» μας να γίνουμε.... προοδευμένοι Ευρωπαίοι.

Μας είπαν -και εξακολουθούν να μας λένε- ότι η σωτηρία θα έρχονταν από την αλληλεγγύη των «εταίρων» μας, αφού βέβαια κι εμείς θα γινόμασταν λιτοδίαιτοι και «νοικοκύρηδες». Εμείς όμως εκεί… πεισματάρηδες ανατολίτες αρνούμαστε να μεταρρυθμιστούμε….