Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012


Η Ανεξάρτητη πρωτοβουλία Δήμου Θερμαϊκού , καλεί όλους τους κατοίκους του δήμου , ν’ αρνηθούν να πληρώσουν τα χαράτσια που επιβάλλει η τρικομματική κυβέρνηση σε βάρος τους , με την δικαιολογία ότι δεν υπάρχουν χρήματα και ότι θέλουν να σώσουν την χώρα και κατ’ επέκταση και τους πολίτες της . 
     Αυτό που θέλουν να σώσουν είναι τα κέρδη των τραπεζών και των ομίλων ( δηλαδή το κοινωνικό σύστημα της εκμετάλλευσης και της κοινωνικής  αναλγησίας ) . 
 Αυτό που θέλουν να σώσουν είναι τα κέρδη τους , την ώρα που ο ελληνικός λαός υπόκειται σε πλήρη εξαθλίωση , κόβοντάς τους μισθούς και συντάξεις , παροχές υγείας , περικόπτοντας φάρμακα από αρρώστους , κάθε κοινωνική πρόνοια και κάθε παροχή στην παιδεία , ακόμη και για βιβλία και πετρέλαιο θέρμανσης . 
Παράλληλα στις τράπεζες του εξωτερικού υπάρχουν 600 δισεκατομμύρια ευρώ  καταθέσεις Ελλήνων , που δεν αγγίζονται , ούτε φορολογούνται .
Το 2011 τα κέρδη των τραπεζών και των πολυεθνικών αυξήθηκαν .
Μέχρι τώρα οι κυβερνήσεις έδωσαν 168 δις ευρώ , για να στηρίξουν τις τράπεζες και για να κάνουν νόμιμη τοκογλυφία , σε βάρος του ελληνικού λαού . Νά πού δίνουν τα χρήματά μας πολίτες του Δήμου Θερμαϊκού . Πείτε 
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΟΪΔΙΑ .
ΑΡΝΗΘΕΙΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ . ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΜΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ .
Περιφρουρείστε την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος . ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΑΓΑΘΟ . Απευθυνθείτε στην ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ .

ΤΗΛ. ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ : 6984819709

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Μεταμοντέρνα Αριστερά

Ο όρος «Μεταμοντέρνος» (Post Modern) αφορά ουσιαστικά την τάση, προσπάθεια και προδιάθεση αποδόμησης – διάλυσης ουσιαστικά – όλου του «Μ...