Κυριακή 26 Αυγούστου 2012

rat+σεισμός = ρατσεισμός


rat=αρουραίος. Οι αρουραίοι σκάβουν λαγούμια κάτω από τα πόδια μας υπονομεύοντας την ευστάθεια του εδάφους. Στην αρχή είναι λίγοι. Όσο τους ανεχόμαστε πολλαπλασιάζονται και όλοι μαζί κουφώνουν το υπέδαφος. Στο τέλος το οικοδόμημα θα καταρρεύσει σαν από σεισμό, καταπλακώνοντας φυσικά και τους ίδιους τους αρουραίους.



Η Μαρία Καραδελλή – Αραπάκη είναι μια τυπική Ελληνίδα του 2012 μ. Χ. και καθόλου δεν τη νοιάζει (γιατί δεν το ξέρει) που το όνομά της είναι μισό Εβραϊκό, μισό Τουρκοαραβικό. Τι σημασία έχουν, εξάλλου, τα ονόματα όταν είσαι Έλληνας μέχρι το κόκαλο; Για το μέσα από το κόκαλο η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά. Το μόνο σίγουρο είναι πως τα κόκαλα των Ελλήνων είναι ιερά. Αλλά γίνονται ιερά όταν είναι σκέτα! Νέτα σκέτα. Δεν γνωρίζω περισσότερα επί του θέματος και να μη σας πάρω στο λαιμό μου.

Εγώ αυτό που γνωρίζω είναι πως η Μαρία Καραδελλή – Αραπάκη τα’ χει πάρει στο κρανίο με τους Αλβανούς, τους Βούλγαρους, τους Σύριους, τους Αφρικανούς και τελευταίως με τους Πακιστανούς. Με όλα αυτά τα μιάσματα που έχουν κατακλύσει τη χώρα. Και που παίρνουν τις δουλειές από τους Έλληνες πατριώτες κακοποιούς και ο Έλληνας πατριώτης κακοποιός ούτε μια βρομοδουλειά της προκοπής δεν μπορεί να σταυρώσει.

Τις καλύτερες τράπεζες τις ληστεύουν οι ξένοι. Τα καλύτερα λαθραία τα πουλάν οι ξένοι. Μπουκάρουν οι δικοί μας σε μια χλιδάτη βίλα και τους έχουν προλάβει όλοι οι λαθρομετανάστες της περιοχής και των περιχώρων. Ακόμα και τα πιο στυγερά εγκλήματα, πλέον, τα κάνουν οι λαθρομετανάστες. Και αναγκάζονται οι δικοί μας, οι Έλληνες πατριώτες δολοφόνοι, να σφάζουν γουρούνια και γαλοπούλες τα Χριστούγεννα και αρνιά το Πάσχα, για να μη χάνουν την επαφή τους με το αίμα. Μάλιστα οι πιο διεστραμμένοι από αυτούς με τα έντερα και τα εντόσθια τυλίγουν κοκορέτσια.

Είναι φοβερό αυτό που συμβαίνει και που το ακούμε συνεχώς και από τις ειδήσεις (για την ακρίβεια, μόνο από τις «ειδήσεις»): Όπου έγκλημα και ξένος! Όλα τα εγκλήματα τα κάνουν οι ξένοι και βασικά, οι λαθρομετανάστες. Κανένα έγκλημα δεν γίνεται, πλέον, από Έλληνα πατριώτη! Η ανεργία του Έλληνα κακοποιού έχει χτυπήσει κόκκινο. Κι έτσι, υποχρεώνονται να γίνουν παπατζήδες, γιατί στον «παπά» οι ξένοι δεν τα καταφέρνουν, λόγω γλώσσας. (Πως να πει ο Πακιστανός «εδώ παπάς εκεί παπάς πουν’ ο παπάς»; Ενώ ο Έλληνας το’ χει στο αίμα του).

Γι΄ αυτό και η Μαρία Καραδελλή – Αραπάκη έκατσε κι έγραψε μια επιστολή διαμαρτυρίας, την οποία ανάρτησε στο διαδίκτυο και έκανε θραύση. Έκανε θραύση, διότι αυτή η αγνή Ελληνίδα αποτύπωσε με το λόγο της τις βαθύτερες αλήθειες που είναι ριζωμένες στο αίμα της εκπληκτικής φυλής μας.



Και ιδού η επιστολή:
«Αδέρφια μου, αλήτες, Πακιστανοί και λοιποί λαθρομετανάστες…
Σας παρακαλώ πολύ μην είσαστε τόσο μαλάκες, γιατί μας αναγκάζετε να γίνουμε ρατσιστές. Κι εμείς οι Έλληνες μισούμε τον ρατσισμό χειρότερα κι από την πεθερά μας. Απόδειξη για το πόσο αγαπάμε τους ξένους είναι ότι παίρνουμε ξένους προπονητές για την εθνική μας, φιλοξενούμε τους τροϊκανούς στις καλύτερες σουίτες, μαθαίνουμε στα παιδιά μας Γερμανικά για να σερβίρουν τους Γερμανούς τουρίστες και τώρα τελευταία αρχίζουμε να μαθαίνουμε και Ρώσικα (για τον ίδιο λόγο).

Ούτε και με τους μαύρους έχουμε πρόβλημα. Απόδειξη ο Ριβάλντο, ο Σισέ και τόσοι άλλοι που αποθεώθηκαν στα ένδοξα ελληνικά μας γήπεδα. Παλιότερα μάλιστα, θέλαμε να κάνουμε Έλληνα και τον Χουάν Ραμόν Ρότσα Μπουμπλής! Αλλά του Χατζηπαναγή, που ήτανε Έλληνας, δεν θέλαμε να του δώσουμε την υπηκοότητα για να μη φανεί πως κάνουμε διακρίσεις και μας πουν εθνικιστές! Μέχρι και πρωθυπουργό είχαμε που ο κολλητός του ήτανε Παλαιστίνιος, ονόματι Αραφάτ.

Δεν είμαστε, λοιπόν, εμείς ρατσιστές. Εσείς μας αναγκάζετε να γίνουμε που ήρθατε να χέσετε στα άγια χώματά μας. Σας παρακαλώ πολύ, όλοι εσείς οι αισχροί λαθρομετανάστες να ξεκουμπιστείτε από τον τόπο μου και από τα ιερά ετούτα χώματα που τα έχει ποτίσει το σκατό ενός Αριστοτέλη, ενός Μεγαλέξανδρου, ενός Παπαφλέσσα, κι ακόμα ενός Βενιζέλου, ενός Καζαντζίδη, ή μιας Βουγιουκλάκη.
Πως τολμάτε να μολύνετε τούτα τα χώματα που συνεχίζουν να τα προσκυνούν και να τα χέζουν κώλοι όπως του Μάκη, του Σάκη, του Άκη του Κεντέρη, της Τζούλιας, του Λαζόπουλου, της Άντζελας Δημητρίου και του Αλέφαντου;
Επιτέλους! Θέλουμε μόνο Ελληνικοί κώλοι να χέζουν τα ιερά Ελληνικά χώματα!

Πριν έρθετε εσείς εδώ, εμείς δεν ήμασταν ρατσιστές. Αλλά όταν ήρθατε στη χώρα μου και στο μέρος μου, αδέρφια μου, αλήτες, λαθρομετανάστες, και όλα τα κανάλια από το πρωί ως το βράδυ, χρόνια τώρα, μας εξήγησαν και μας ανέλυσαν διεξοδικά τι σόι βρωμιάρηδες και μιάσματα είστε, μας αναγκάσατε να γίνουμε. Γιατί; Τι σας φταίξαμε και θέλετε να μας κάνετε ρατσιστές;»



Θα έγραφε κι άλλα η Μαρία, αλλά εκείνη την ώρα άνοιξε η πόρτα και μπούκαρε μέσα ο άντρας της ο Σήφης (άλλο ελληνικότατο όνομα).
Γρήγορα, γρήγορα, ανάρτησε το κείμενο στο Facebook και σηκώθηκε να υποδεχτεί τον Σήφη.

Αυτός, ψιλοπαραπατώντας, και με μάτι απροσδιορίστου καθαρότητας (λες να’ χε πάθει καμιά γανάρα;) της φώναξε:
«Πάλι στο κωλο ίντερνετ ήσουν μωρή;»
«Πάλι αντρούλη μου, πάλι. Γιατί; Κακό είναι;»
«Κακό είναι άμα είσαι όλη μέρα. Πολύ κακό. Και τι έκανες; Πάλι για τους λαθρομετανάστες έγραφες;»
«Ε μα Σήφη μου, έχει παραγίνει το κακό. Δεν μπορούμε να ζήσουμε με τόσους λαθρομετανάστες γύρω μας»
«Ναα! Βλαμμένη!» τη φασκέλωσε ο Σήφης, ψιλοπαραπατώντας και ψιλοτρεκλίζοντας.

«Οι δικοί μας οι «πατριώτες» μας έχουν πάρει και τα σώβρακα, τώρα χαρίζουνε και τη γη μας, και κάτι ανόητοι σαν εσένα ασχολούνται με τους λαθρομετανάστες. Μωρή ανεγκέφαλη, σπρώξανε την Αγροτική τράπεζα στους Εβραίους της Πειραιώς κι εσύ αποχαυνώνεσαι με τους Πακιστανούς;»
«Και τι σε νοιάζει εσένα Σήφη μου για την Αγροτική και αν θα την πάρουν οι Εβραίοι; Οι Εβραίοι είναι το πρόβλημά σου ή οι Ρώσοι που σου φάγαν τη δουλειά με τις πουτάνες και τώρα αναγκάζεσαι να κάνεις τον αγρότη;»
«Δεν ξέρεις τι σου γίνεται γυναίκα! Το χωράφι που έχω είναι υποθηκευμένο στην Αγροτική και τώρα που τη χαρίσανε στην Πειραιώς κινδυνεύουμε να μας το πάρουν. Το’ πε και η Παπαρήγα.»

«Αμάν! Αμάν Σήφη μου! Τι είναι τούτα που μου λες; Κι άμα μας το πάρουνε που θα φυτεύουμε τα χασίσια;»
«Έλα ντε! Γι’ αυτό σου λέω πως είσαι ανόητη. Σου παπαριάζουν το μυαλό με μαλακίες για τους λαθρομετανάστες για να μη βλέπεις ποιο είναι το πραγματικό πρόβλημα.»
«Πω! Πω!»
αναφώνησε η Μαρία κρύβοντας τα μάτια με τα δυο της χέρια
«Τα χασίσια Σήφη μου. Θέλουν να μας πάρουν και τα χασίσια. Θα γεμίσουμε Αλβανικά, Βουλγάρικα, Τούρκικα , Αράπικα και Πακιστανικά χασίσια. Πάει η φυλή μας! Σβήσαμε ως Έλληνες!».


πηγη
Κρητική Επιθεώρηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Μεταμοντέρνα Αριστερά

Ο όρος «Μεταμοντέρνος» (Post Modern) αφορά ουσιαστικά την τάση, προσπάθεια και προδιάθεση αποδόμησης – διάλυσης ουσιαστικά – όλου του «Μ...