Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

Απαράμιλλη λογική πρέπει να έχει ένας πολιτικός ηγέτης και για να κυβερνήσει ας προσεταιριστεί τους κατακτητές.


Στην τελευταία αρθογραφία μου είχα επισημάνει για μια φορά ακόμη ότι η χώρα που λέγεται Ελλάς είναι προτεκτοράτο και μάλιστα ελεεινής μορφής χειρότερη και από αναξιόπιστες αφρικανικές χώρες. Η αναφορά σαφέστατα είναι πολύ βαριά αλλά πέρα για πέρα αληθινή.

Οι ηγέτες της πάντα ήταν προσκολλημένοι σε κάποια από τις λεγόμενες δυνάμεις και ενώ φαινομενικά εργαζόντουσαν υπέρ του λαού στην κυριολεξία εξυπηρετούσαν τα σχέδια των δυνάμεων που τους επέβαλλαν. Τα αποτελέσματα ολέθρια για την ιστορική πορεία της χώρας.

Τι όμως μπορεί να προκαλέσει μια τέτοια συμπεριφορά;

Γεγονός ότι οι σημερινοί νέο-Έλληνες δεν έχουν πλέον κανένα ηθικό υπόβαθρο για να αγωνιστούν για μια καλύτερη Ελλάδα. Γιατί να συμβαίνει αυτό; Πολύ απλά οι λεγόμενοι ηγέτες όλου του πολιτικού φάσματος είναι τόσο ανεπαρκείς και όπως ανέφερα τόσο ενδοτικοί

που έχουν απογοητεύσει τον σκεπτόμενο πολίτη αλλά όχι βέβαια τον ευκαιριακό ψηφοφόρο που μετακινείται με την μεγαλύτερη ευκολία απλώς και μόνο για να εξυπηρετεί τις πρόσκαιρες ανάγκες του.

Σε κάθε συζήτηση προκύπτει ένα ερώτημα . Ποιος θα μπορέσει να οδηγήσει την χώρα μακριά από τον θανάσιμο εναγκαλισμό. Είμαι πλέον σίγουρος ότι η παραδοσιακή πολιτική συμπεριφορά και πρακτικές της δεν θα οδηγήσουν δυστυχώς πουθενά. Και η τραγωδία συνεχίζεται για την χώρα κάθε μέρα και πιο άγρια και περισσότερο ανελέητη καταδεικνύοντας το απαίσιο πρόσωπό της ανάλγητης εξουσίας.

Απορώ τι περιμένει ο Έλληνας από τέτοιες ηγεσίες όπως παραδείγματος χάριν ο κ. Τσίπρας δήλωσε για τους Γερμανούς ότι επιδεικνύουν «αμερόληπτη λογική». Όσο περνάει ο καιρός και οι Αμερικάνοι έχουν προκρίνει το κόμμα που από 4% έφθασε να διεκδικεί εξουσία, που σημαίνει ότι μπορούν να κάνουν ηγέτη και τον «κηπουρό των ανακτόρων» όπως έλεγαν οι βασιλικοί αυλοκόλακες παλαιότερα, απλά έχουν συνεννοηθεί για τον τρόπο που θα εμφανίζονται στην πολιτική σκηνή. Στην ουσία όμως θα βυθίζουν όλο και περισσότερο στην απελπισία τους Έλληνες.

Αν λοιπόν αποκαλείς τους κατακτητές και διαφθορείς Γερμανούς «χώρα του πολιτισμού και της επιστήμης» αλλά και

«Η Ευρώπη χρειάζεται τη Γερμανία και, ακόμα περισσότερο την απαράμιλλη Λογική της».

Αυτές είναι οι διαπιστώσεις και είναι εύκολο να αναφέρω εκατοντάδες περιπτώσεις ξεπουλήματος . Άλλωστε η ιστορική μας διαδρομή είναι γεμάτη από αθλιότητες από τον αλήτη Σκοτσέζο Μάνσον στην δίκη του Κολοκοτρώνη , Μαυροκορδάτο, Δηλιγιάννης μέχρι τους σημερινούς οικογένεια Παπανδρέου, Καραμανλή και πάει σε συνέχεια. Βεβαίως το να αναφέρουμε συνεχώς ονόματα για τους βουλευτές και υπουργούς που παρέβησαν τον όρκο τους δεν θα τελειώσουμε φοβάμαι έτσι εύκολα την αρίθμηση.

Απαράμιλλη λογική λοιπόν των Γερμανών για ότι επιβάλλουν μέσω των δωσίλογων στον λαό. Να τον χαίρεστε τέτοιο αρχηγό.

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Μεταμοντέρνα Αριστερά

Ο όρος «Μεταμοντέρνος» (Post Modern) αφορά ουσιαστικά την τάση, προσπάθεια και προδιάθεση αποδόμησης – διάλυσης ουσιαστικά – όλου του «Μ...