Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

"Ουδείς αναμάρτητος" λέει ο Χάρης Καστανίδης!!!


Έτσι δήλωσε πριν από λίγο στη δημοσιογράφο Αλεξάνδρα Χριστακάκη ο Χάρης Καστανίδης, ξεπλένοντας εύκολα τον Φώτη Κουβέλη και τη ΔΗΜΑΡ με τους οποίους συμπαρατάσσεται, μετά από ώριμη σκέψη! Μάλιστα ως παράδειγμα έτερου αμαρτωλού ανέφερε τον Αλέξη Τσίπρα!!!

"Ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθο μπαλέτο" λοιπόν, που θα έλεγε και ο Φατσέας της καλής τηλεοπτικής σειράς!

Το πρόβλημα είναι οτι αυτό το πρωτοφανές πλυντήριο πασών κεντρο"αριστερών" στήνεται στον ραδιοφωνικό αέρα του Κόκκινου, για να τα ακούει και από πάνω από τους εκ φύσεως θρασύτατους πασόκους.

Πολύ κρίμα που η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ που ελέγχει καθώς φαίνεται και τον 105,5, απλώνει το χέρι στους δήμιους και γυρίζει την πλάτη σε μεγάλο κομμάτι της παραδοσιακής βάσης του αλλά και σε τόσα σημαντικά, πατριωτικά, δημοκρατικά κινήματα που αναπτύσσονται με γοργούς ρυθμούς πίσω από τα φώτα της μιντιακής δημοσιότητας.

Αυτό αποδεικνύει οτι η ηγεσία του, αν μη τι άλλο, φοβάται τον λαό, όπως κάθε ηγεσία παραδοσιακά φοβάται ότι μπορεί να την καταργήσει. Και γι αυτό προτιμά να συνδιαλέγεται με εξουσίες, έστω και ξεπεσμένες και φθαρμένες.

Αυτές τις επιλογές αναμφίβολα θα τις πληρώσει ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά το ζήτημα είναι να μην τις πληρώσουμε όσοι δεν φταίμε, οι αναμάρτητοι, που ναι, υπάρχουν, όσο και αν δεν βολεύει καθόλου τους κεντρο"αριστερούς" αυτή η πραγματικότητα, καθώς συμψηφίζουν την ενεργό συμμετοχή ή την στήριξη και ανοχή τους στις εγκληματικές μνημονιακές κυβερνήσεις με οτιδήποτε άλλο ήσσονος σημασίας. Καθώς φαίνεται δεν έχουν καν συναίσθηση του μεγέθους του εγκλήματος που συντελέστηκε τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα, κάτι που τους καθιστά είτε ανεπαρκείς βλάκες είτε αδίστακτους επικίνδυνους

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Μεταμοντέρνα Αριστερά

Ο όρος «Μεταμοντέρνος» (Post Modern) αφορά ουσιαστικά την τάση, προσπάθεια και προδιάθεση αποδόμησης – διάλυσης ουσιαστικά – όλου του «Μ...