Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ!!

ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΝΤΩΝΗΣ

Από τον Μάη του 2010, όταν ο θρυλικός πλέον ποδηλάτης, υπέγραφε την βρωμερή και πρώτη στην Παγκόσμια Ιστορία Σύμβαση "Δαμειακής Διευκόλυνσης" που στό άρθρο 14παρ.5 εκχωρούσε "άνευ όρων και αμετάκλητα την Ασυλία λόγω άσκησης Εθνικής Κυριαρχίας" και στην συνέχεια ερχόντουσαν κατά κύμματα στο "Κυνοβούλιο" και ψηφίζονταν από τίς διάφορες κατά περίπτωση Ληστοσυμμορίες τα Θρυλικά Μνημόνια, Μεσοπρόθεσμα, Κοντοπρόθεσμα, μακρυπρόθεσμα, κουτσοπρόθεσμα και διάφορα άλλα ταιριαστά που έφερναν την καταστροφή στον τόπο μας και τη Γενοκτονία στον Ελληνικό Λαό, καθιερώθηκε να τούς αποκαλούμε ΔΩΣΙΛΟΓΟΥΣ, και πολύ σωστά!

Ταυτόχρονα οι "άλλοι" που ευρίσκονταν μέσα στο "Κυνοβούλιο", όλοι οι "άλλοι" καταψήφιζαν, και πολύ σωστά, διαπίστωναν και κατήγγειλαν τίς Αντισυνταγματικές και Προδοτικές αυτές πράξεις. Έτσι λοιπόν καθιερώθηκε και ο αντίθετος χαρακτηρισμός τους ως "Αντιμνημονιακών"!

Εγώ ο αδαής και αγράμματος, ο γραφικός πίστευα ότι με το που συντελέσθηκε η Εθνική Προδοσία, όλοι οι άλλοι θα παραιτούνταν απ το"Κυνοβούλιο" δεδομένου ότι μπήκαμε σε καθεστώς ΚΑΤΟΧΗΣ και θα ανατρέπανε τούς Δωσίλογους.
 Αντί γι αυτό γινόμαστε καθημερινά μάρτυρες του σκηνικο΄ύ που έλεγε ότι η Ληστοσυμμορία ψήφιζε ότι, όποτε και όπως ήθελε και η λέξη το πρώτο σύνθετο της λέξης "Αντιμνημονιακοί" δηλαδή το "Αντί" βολευότανε στο να παραμένει, να διαπιστώνει και να καταγγέλλει, δίνοντας στούς Δωσίλογους την δυνατότητα να καταστρέφουν τα πάντα!

Έτσι λοπόν καταστρέφανε την Υγεία οι μεν; καταγγέλανε οι δε, καταστρέφανε την Παιδεία οι μεν; καταγγέλλανε οι δε, απολύανε οι μεν; καταγγέλανε οι δε και η ζωή καλά κυλούσε....
Και έλεγα στον εαυτό μου: Μην είσαι δύσκολος, μην είσαι παράξενος, μην είσαι γραφικός. ΠΕΡΙΜΕΝΕ!



Και περίμενα πέντε ολόκληρα σχεδόν Χρόνια υπομονετικά να δω κάποια στιγμή να ξεκουμπίζεται η Ληστοσυμμορία και να έρθει μια Κυβέρνηση απ τούς άλλους που τούς λέγαμε "Αντιμνημονιακούς" για να αποκαταστήσει την Δημοκρατια απελευθερώνοντάς μας από την ΚΑΤΟΧΗ!

Και επιτέλους έγινε η πολυθρύλητη Αλλαγή.
Χαρές λοιπόν και Πανηγύρια. Τούς διώξαμε, τούς γκρεμοτσακίσαμε και από τώρα και στο εξής θα γίνουμε πάλι Ελεύθεροι Πολίτες!

Όμως εκείνο που τελικά είδα ότι ΔΕΝ είδα είναι ότι οι Επίτροποι εξακολουθούν και παραμένουν σε όλη τη Δημόσια Διοίκηση την οποία και ελέγχουν, ότι ο Θρύλος που ακούει στο όνομα Γεωργίου αν και υπόδικος για Κακουργήματα παραμένει αφεντικό στην ΕΛΣΤΑΤ, οτι Υπουργικά και όχι μόνον καθήκοντα ανέλαβαν πρόσωπα που είχαν ψηφίσει "ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ" με τούς Δωσίλογους,να προτείνεται και να εκλέγεται Πρόεδρος της Δημοκρατία ένας Προκόπης ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ που ,πέραν των πολλών άλλων, είναι αυτός που έχει ομολογήσει αβίαστα ΔΗΜΟΣΙΑ ,οτι: ΝΑΙ ΠΑΡΑΒΙΑΣΑΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΣΏΣΟΥΜΕ!!!!! Και την δεν είδα.

Και φθάσαμε και στο αποκορύφωμα της κατάντιας.

Πρότεινε η Κυβέρνηση της Αλλαγής δια του Αξιότιμου Κυρίου "Υπουργού" των Οικονομικών παράταση της 'Σύμβασης Δανειακής Διευκόλυνσης", δηλαδή της Κατοχής!!!!

Σας παρακαλώ πάρα πολύ πέστε μου ότι βλέπω έναν Εφιάλτη, ότι έχω τρελαθεί και πρέπει επειγόντως να πάω στο ψυχιατρείο γιατί είμαι επικίνδυνος για την Κοινωνία.
Γιατί διαφορετικά πρέπει να έχω δίκιο και νο μπορώ να ομολογήσω Δημόσια κάτι που έλεγα στα κρυφά απ την Αρχή του Δράματος, του Αίσχους.

Ότι δηλαδή ήταν απ την Αρχή όλοι τους Δωσίλογοι και εξακολουθούν να είναι, μηδενός εξαιρουμένου!!! ΔΥΣΤΥΧΩΣ!!!!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Μεταμοντέρνα Αριστερά

Ο όρος «Μεταμοντέρνος» (Post Modern) αφορά ουσιαστικά την τάση, προσπάθεια και προδιάθεση αποδόμησης – διάλυσης ουσιαστικά – όλου του «Μ...