Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

Από σήμερα αλλάζουν πολλά!


Από σήμερα 8 Νοεμβρίου του 2012, δεν ξέρω πόσοι το έχουν συνειδητοποιήσει, αλλά θα ζούμε σε μια εντελώς διαφορετική Ελλάδα.

Μια Ελλάδα που επισήμως πλέον ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Φρόντισαν γι' αυτό 153 τομάρια με τη χθεσινοβραδινή τους ψήφο.

Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας ήταν αναμενόμενο, ας μην κοροϊδευόμαστε, αλλά αυτό δεν έχει καμιά σημασία.

Τι εννοώ...

Κανένα μέτρο και κανένα νομοσχέδιο,

δεν μπορεί να εφαρμοστεί αν ο Έλληνας πολίτης αντισταθεί.

Τα μέτρα που θα έρθουν αφορούν κυρίως τα μεσαία και χαμηλά εισοδήματα. Δεν θα ξεχωρίζουν δημόσιους η ιδιωτικούς υπαλλήλους, αγρότες η μικροεπιχειρηματίες, δεν θα κοιτούν πολιτικά φρονήματα, δεν θα εξαιρούν ανέργους, δεν θα σέβονται συνταξιούχους, πολύτεκνους και ΑΜΕΑ.

Μοναδικός τους στόχος θα είναι η ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ της Ελληνικής κοινωνίας.

Μη διανοηθεί κάποιος και πει, δόξα το Θεό εγώ είμαι καλά ακόμη, γιατί ο ηπιότερος χαρακτηρισμός που μπορεί να του αποδοθεί είναι κοντόφθαλμος.

Μια προσεκτική ματιά στο Μνημόνιο 3 θα τον πείσει.

Άρα, εφόσον ο Έλληνας το καταλάβει αυτό, θα μπορέσει και να το αντιμετωπίσει.

Με ποιον τρόπο...

Καταρχήν βγάζοντας τις κομματικές παρωπίδες.

Σήμερα όλα σχεδόν τα κόμματα καυχιόνται για την πολυσυλλεκτικότητα τους. Αυτό σημαίνει πολύ απλά πως δεν πιστεύουν σε τίποτα.

Τα κόμματα εξουσίας (ΠΑΣΟΚ και ΝΔ) που είναι και οι κύριοι υπεύθυνοι της σημερινής κατάντιας, αποδείχθηκε πως δεν έχουν καμία απολύτως διαφορά. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως ετοιμάζουν νέο πολιτικό φορέα επιβίωσης, με κοινή συμμετοχή.

Τα κόμματα της αντιπολίτευσης όπως ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ (η πολυσυλλεκτικότητα που λέγαμε παραπάνω) δεν είναι παρά μέρος του συστήματος. Με το να φωνάζεις μέσα στη βουλή ΟΧΙ, δεν αλλάζεις τίποτα. Με καταγγελίες του κώλου για δήθεν πραξικοπηματική βουλή καταντάς γελοίος γιατί αυτή η βουλή σε ταΐζει κάθε μήνα. Αν έχεις βαρίδια δε βγαίνεις με πανό έξω από τη βουλή και στο άκουσμα της πρώτης κρότου λάμψης την κάνεις μ' ελαφρά πηδηματάκια για τα έδρανα.

Πας κοντά στον κόσμο που ξεροσταλιάζει εκεί έξω και γίνεσαι ΑΣΠΙΔΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ του.



Τα απο-κόμματα της αντιπολίτευσης όπως ο ΛΑΟΣ και η ΔΗΜΑΡ έδειξαν το ποιον τους, το σατανικό σκοπό τους και το σκοτεινό ρόλο τους, συγκυβερνώντας με αυτούς που κατονόμαζαν ως υπεύθυνους.

Τα κολλημένα κόμματα της αντιπολίτευσης όπως το ΚΚΕ και οι ακατονόμαστοι Φασίστες, το μόνο που μπορούν να προσφέρουν είναι η επιστροφή σ' ένα παρελθόν που ήδη έχει καταδικάσει η ιστορία.

Καταλάβετε το επιτέλους, όλοι είναι το ίδιο υπεύθυνοι για τη σημερινή κατάσταση της χώρας. Όλοι μαζί μας οδήγησαν εδώ.

Δεύτερον, κλείνοντας αυτιά και μάτια στις σειρήνες των ΜΜΕ.

Η μεγάλη πλειοψηφία των ΜΜΕ εσκεμμένα (και ξέρετε πολύ καλά πως δεν είναι ερασιτέχνες) έχει τον τρόπο να σε αποπροσανατολίζει Ξέρει καλά το παιχνίδι της παραπληροφόρησης και της προπαγάνδας και τα εφαρμόζει καθημερινά, εξυπηρετώντας πάντα το σύστημα, του οποίου και είναι αναπόσπαστο κομμάτι.

Αυτό δυστυχώς ισχύει και για πάρα πολλά από τα δήθεν ανεξάρτητα sites και blogs που υπάρχουν στο διαδίκτυο

Τρίτον, δηλώνοντας ανυπακοή.

Ο Άρειος Πάγος με χθεσινή του απόφαση έκρινε αντισυνταγματικά τα μέτρα που περιλαμβάνονται στο νέο μνημόνιο. Λίγες ημέρες πριν το Ελεγκτικό Συνέδριο έκρινε πως οι νέες περικοπές μισθών και συντάξεων είναι μη συμβατές με το Σύνταγμα. Τέλος η Κομισιόν ανακοίνωσε πως οι απαιτήσεις της Τρόικας για τα εργασιακά είναι ασυμβίβαστες με τη νομοθεσία της ΕΕ.

Βάση των παραπάνω...

Αν δεν υπάρχει δυνατότητα πληρωμής (λόγω ανεργίας) φόρων χαρατσιών τελών κυκλοφορίας κτλ, δεν πληρώνει κανείς. Γιατί πρώτα πρέπει να εξασφαλιστεί η ατομική και οικογενειακή επιβίωση και έπειτα η "σωτηρία της χώρας . Υπάρχουν ήδη ομάδες που κινούνται νομικά προς αυτές τις κατευθύνσεις με αποδεδειγμένα αποτελέσματα.

Αν υπάρχει μερική ικανότητα πληρωμής (λόγω μείωσης μισθού) των παραπάνω, η πληρωμή γίνεται ανάλογα με τις αποδεδειγμένα οικονομικές δυνατότητες του καθενός εφόσον πρώτα εξασφαλισθεί η οικογενειακή επιβίωση.

Το ίδιο ακριβώς ισχύει και για χρέη προς τις τράπεζες.

Ας πληρώσουν επιτέλους κάτι και οι πλούσιοι σ' αυτό τον τόπο.

Αν κάποιος πει, "μα έτσι θα μου κατασχέσουν την περιουσία η θα κινδυνεύω με φυλάκιση , δεν θα μπω καν στον κόπο να του απαντήσω.

Τέταρτον, αποκτώντας ξανά μνήμη, συνείδηση και αξίες.

Δεν αδιαφορεί κανείς για τα προβλήματα του διπλανού του, δεν κρύβεται κανείς πίσω από το δάχτυλο του, δεν απομακρύνεται κανείς από οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον, δεν αποφεύγει κανείς προσωπικές ευθύνες, όλοι κάνουμε αυτοκριτική και ξεχωρίζουμε πρόσωπα και καταστάσεις που μας πάνε πίσω η μπροστά. Τα προβλήματα είναι κοινά και μόνο ΕΝΩΜΕΝΟΙ μπορούμε να τους νικήσουμε.

Ένας φίλος ο Γιώργος, μου θύμισε σήμερα τα λόγια του Μ. Κούντερα.

"Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.
Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.
Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία.
Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο ήταν και ποιο είναι.
Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα."

Τελειώνοντας

Ως διαχειριστής των "Αποφασισμένων" και με τη σύμφωνη γνώμη όσων συμμετέχουν στο blog, από σήμερα 8 Νοεμβρίου 2012, που η χώρα επισήμως βρίσκεται σε καθεστώς Χούντας και Κατοχής Ξένων Δυνάμεων ενημερώνω ότι δεν θέλω...

κανένας πούστης, που εξακολουθεί να πιστεύει σε κοινοβουλευτικά κόμματα και περιμένει σωτηρία μέσω του υπάρχοντος πολιτικού συστήματος
κανένας ηλίθιος, που ελπίζει να τον σώσει ο κάθε ανεπάγγελτος κρετίνος που το παίζει εθνοσωτήρας
κανένας βλαμμένος, που θεωρεί Αριστερούς, τύπους σαν τον Τατσόπουλο, την Ρεπούση, τον Ανδρουλάκη και τον Ψαριανό
κανένας ανεγκέφαλος, που πιστεύει σε ότι παπαριά ακούει στις ειδήσεις
κανένας αμόρφωτος που βασίζεται στις μαλακίες που του αραδιάζουν τύποι σαν το "βολεμένο αρπακτικό" Βαρουφάκη
κανένας μαλάκας, που εξακολουθεί να πιστεύει σε ΟΝΕ και Ε.Ε.
κανένας ρουφιάνος, που μεταδίδει μέσω internet τρομοκρατικά μηνύματα
κανένας καριόλης, που θεωρεί πως θα καταστραφούμε επιστρέφοντας σε ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ
κανένας ξεκωλιάρης που αδιαφορεί για τον συνάνθρωπο του

να μην ξανακάνει κλικ στο http://apofasismenoi.blogspot.gr/. Είναι ανεπιθύμητος!

Θα συνεχίσουμε όσοι πιστεύουμε πραγματικά, σε μια ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΛΛΑΔΑ, χωρίς ξένους νταβατζήδες, χωρίς δωσίλογους πολιτικούς χωρίς ρουφιάνους δημοσιογράφους, χωρίς προφήτες της πορδής, χωρίς παρτάκηδες και ανεγκέφαλους.

Κλείνοντας θα ήθελα να πω σε όσους φίλους εξακολουθήσουν να επισκέπτονται το blog μας, να μην μένουν, αν είναι δυνατόν, μόνο στην ανάγνωση.

Βγάλτε από μέσα σας αυτά που έχετε να πείτε, γράψτε για ότι σας απασχολεί, καταγγείλτε ότι σας ενοχλεί, ακόμη κι' αν νομίζετε πως δεν πρέπει να το κάνετε, τολμήστε το!

Εμείς εδώ θα είμαστε κι' ελπίζουμε καθημερινά να γινόμαστε ακόμη περισσότεροι.

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Μεταμοντέρνα Αριστερά

Ο όρος «Μεταμοντέρνος» (Post Modern) αφορά ουσιαστικά την τάση, προσπάθεια και προδιάθεση αποδόμησης – διάλυσης ουσιαστικά – όλου του «Μ...