Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015

Η κυβέρνηση αυτή, ξεπέρασε κάθε όριο ενδοτισμού και υποτέλειας.

Του Θεμη Συμβουλόπουλου


Τώρα, μετά από το αίτημα υπαγωγής στον κλίβανο του ESM και το επερχόμενο απεχθέστατο μνημόνιο των 13 δις, μπορούμε να καταλάβουμε πόσο κούφιες ήταν οι κορώνες του πρωθυπουργάρα μας για λαϊκή κυριαρχία, εθνική ανεξαρτησία, αξιοπρέπεια των ελλήνων πολιτών κτλ. Τώρα μπορούμε να καταλάβουμε πόσο προδοτικά υποκριτικός ήταν ο χαιρετισμός, και μάλιστα αμερικανιστί (με το χέρι στο στήθος) στο μνημείο των πεσόντων στο Σκοπευτήριο της Καισαριανής στις 26 του Γενάρη.

Τώρα μπορούμε να καταλάβουμε ότι αυτός που αιφνιδιάστηκε περισσότερο από το εκκωφαντικό ΟΧΙ, ήταν ο Τσίπρας.

Τώρα μπορούμε να καταλάβουμε γιατί αυτή - ο θεός να την κάνει αριστερά - είναι πλήρως παραδομένη στο ιδανικό της ευρωπαϊκής ενοποίησης με κάθε κόστος.
Ευρωπαίοι αριστεροί φεντεραλιστές. Οτι χειρότερο για να πουλάς ελπίδα στον λαό σου, και να εργάζεσαι για την εκποίηση της πατρίδας σου.

Η επενδυτική αριστερά όπως αρέσκεται να την λέει ο φίλτατος Γιάννης Μακριδάκης, γράφει με τον χειρότερο τρόπο τη νέα σελίδα προδοσίας, όχι μόνο της Ελλάδας, αλλά όλων των λαών της γηραιάς Ηπείρου, και όχι μόνο.
Αποδεικνύει ότι όση σχέση έχουν αυτοί με τους λαούς, έχει και ο Σόιμπλε με την δημοκρατία.

Η κυβέρνηση αυτή, ξεπέρασε κάθε όριο ενδοτισμού και υποτέλειας. Δεν έχει κανένα πρόβλημα στο όνομα του ευρώ, να θυσιάσει και να εξευτελίσει επί το χείριστον ένα λαό που - αδίκως - εναπόθεσε στην ανάλγητη υποκρισία της τις ελπίδες του για καλύτερες μέρες. Το μόνο καλό είναι, ότι συμπύκνωσε μονομιάς, τον εξαιρετικό Διονύση Σολωμό όταν έγραφε: «Δυστυχισμένε μου λαέ, καλέ κι αγαπημένε, πάντα ευκολόπιστε και πάντα προδωμένε»

Προδωμένε λαέ, που καλείσαι για άλλη μια φορά να σηκώσεις εσύ το ανάστημα, πέρα και πάνω από ντόπιους και ξένους επιβήτορες της ελευθερίας σου.

Πάλης ξεκίνημα λοιπόν, και νέοι αγώνες είναι μπροστά μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Μεταμοντέρνα Αριστερά

Ο όρος «Μεταμοντέρνος» (Post Modern) αφορά ουσιαστικά την τάση, προσπάθεια και προδιάθεση αποδόμησης – διάλυσης ουσιαστικά – όλου του «Μ...